CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerelseçimlerin geçmiş örneklerinden farklı olduğunu, ‘klasik’ olmadığını vurgulayarak, “Genel Merkez’e giderek, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile konuştum. Yaklaşık 3 yıldır İstanbul’da hazırlıklarım var, projelerimiz var” diyerek adaylık için hazır olduğunu, kendisinin başkanlığının falda bile çıktığını söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi için yarışa hazır olduğunu açıklayan Tekin, “İstanbul’daki 39 ilçenin tamamına hakimim. 785 mahalleyi dolaşmış bir insanım” diyerek açıkça adaylık istedi.

KRİZ TETİKÇİLİĞİ PEŞİNDE!

Daha önce Kapalıçarşı’da Cuma namazı vaktinde kapalı dükkanlar önünde fotoğraf çektiren Gürsel Tekin, algı operasyonuyla “Esnaf kan ağlıyor. Ekonomik kriz bellerini kırdı. Kuyumcular iş yapamıyor” iddiasında bulunmuştu.

Diriliş Postası’nın gündeme taşıdığı manipülasyon boşa çıkınca Tekin, cevap verememişti. Şimdi de fallara umut bağlayarak, “Başkan adaylığını gördüğünü” ifade etti. Her fırsatta kriz ve kaos sözcülüğü yapan Tekin, çözümün kendisinde, çözümün CHP’de olduğunu iddia etti. FETÖ’yle kuvvetli bağları olan Gürsel Tekin’in İstanbul adaylığı resmen açıklanmasa bile, kahve falı mizanseniyle partisi CHP’nin Yerel Seçimler’de ‘İstanbul’ için kendisini düşündüğünü ortaya koymuş oldu.

Editör: TE Bilisim