FETÖ’cü teröristlerin bombaladığı Gazi Meclis’te, “Ocaklar sönsün diyor insanlar. Soyları kurusun diyor. Allah belalarını versin diyorlar” bedduasıyla terörist başı Fetullah Gülen’in alçaklığını tekrar eden Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, skandallarına bir yenisini daha ekledi. Cihangir İslam, Gazi Meclis’te yaptığı skandal açıklamaları savuranak, “Görevim” dedi.

İslam, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Görevimi yapıyorum. Hakikati, bunların gerçek yüzünü anlayabilmeniz için teşrih masasına yattım. Gönüllü. Siz benim cemaziyyülevvelimi bilirsiniz. Bir de söylenenlere bakın. Karar sizlerin. Ya Hakikat’ten yana olacaksınız, ya da bunların yalanlarından yana.”

“KARAMOLLAOĞLU DA SAHİP ÇIKTI”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da, 15 Temmuz şehit ve gazilerine hakaret eden Cihangir İslam’a sahip çıktı. Karamollaoğlu yaptığı açıklamada, “Biz biliyoruz ki burada mesele Cihangir Bey’in hakikatin tarafında tavizsiz bir şekilde duruyor olmasıdır. Ve hakikati en gür seda ile haykırıyor olmasıdır.” ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam’ın TBMM’de şehit ve gazilere hakaret etmesinin ardından harekete geçen 15 Temmuz Derneği, suç duyurusunda bulunmuştu. Suç duyurusunun ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Cihangir İslam hakkında, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti, kurum ve organlarını aşağılama”, “suçu ve suçluyu övme” suçlarından soruşturma başlatılmıştı.

Erbakan’ın partisi FETÖ’ye teslim!Analiz-Yorum

“FETÖ’yü savunmak Saadet’e düşmez”Türkiye Saadet Partili Cihangir İslam’ın sözlerine tepkiler tutanaklara yansıdıGündem AK Partili Yalçın Akdoğan: FETÖ ağzıyla konuşması kabul edilemez!Türkiye Destici’den Cihangir İslam’a sert tepki: Gaflet değilse hainliktir!Türkiye

Editör: TE Bilisim