Yarın 55 milyon seçmenin sandığa giderek Türkiye’nin geleceği hakkında kararını vereceği referandum oylamasında yüzde 60 civarında beklenen “Evet” sonucuyla millet, kendisi ve geleceği için hızlanmış, güçlenmiş, zenginleşmiş ve tam bağımsızlığına kavuşmuş bir Türkiye’yi evlatlarına miras bırakacak. Batı’nın ve onların içerideki kölelerinin son aylarda “Evetçi Hayırcı” diye bölmeye çalıştıkları millet, 17 Nisan sabahı Büyük Türkiye için ilk adımını atmış olacak ve artık kimin “Hayırcı”, kimin “Evetçi” olduğunun önemi kalmadan daha güçlü, daha zengin ve refah seviyesi yüksek bir gelecek için kol kola girip yürüyeceğiz.

“Büyük Türkiye” hepimizin hayali ve hedefiyse eğer, o halde farklılıklarımız ortak hedefe varan alternatif yollar olarak bizi güçlendirecek.

Çünkü Türkiye’nin sağduyusu ortak hedefte ve ortak hayalde birleşmeyi her zaman bilmiştir. 17 Nisan’da sandıktan çıkacak “Sağduyunun ‘Evet’ kararı” bütün dünyaya haddini bildiren bir milli meydan okuma olarak tarihe geçecek. 15 Temmuz’da meydanlarda olan kahraman bir millet, mesele vatan olunca bütün ideolojik ayrılıklarını bir kenara bırakarak nasıl bölünmez bir bütün olduğunu gösterdiği gibi, sandıkta da bütün dünyaya söz konusu vatan olduğunda neler yapabildiğini gösterecek.

Osmanlı’yı parçalayarak 64 ülkeye bölen ve bununla da yetinmeyip Anadolu’yu da işgal eden daha yüzyıl öncesine kadar toprağımıza, ırzımıza tecavüz edip canımıza kasteden Batı, ne oldu da Türkiye aşığı oldu? İMRO, ASALA, PKK, FETÖ, DAEŞ gibi terör örgütlerini zevkle besleyip üzerimize salan Batı, ne oldu da Türkiye aşığı oldu? Ne çabuk Türkçe öğrendiler de gazetelerinde Türkçe “Hayır” kampanyaları yapmaya başladılar? Bütün Türkiye en ufak ayrıntısına kadar her şeyin farkında ve herkes, kimin nereye hizmet ettiğini biliyor. Adı sessiz çoğunluk olan halk, gerçekten sessiz; çünkü medya ve kültür sanat dünyasına mafya gibi çökmüş bir avuç azınlık o kadar gürültü çıkarıyor ki bizim sesimiz ancak sandıkta duyuluyor.

Sosyal medyada her gün seçim kazanıp, günde iki hükümet deviren eli boş, göynü hoş dertsizlerin sesi çok çıkıyor; ama millet, yarın sandıkta önce Türkiye’yi, ardından dünyayı değiştirecek “Evet” kararıyla sesi çok çıkanın değil yüreği büyük olanın, derdi memleket olanın, hayali bayrak, rüyası evlat olanın kazandığını gösterecek…

Diriliş Postası

Editör: TE Bilisim