MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

“Normal şartlarda değiliz ki OHAL’i kaldıralım”

OHAL’in kalkması yönünde çağrıda bulunanları eleştiren Bahçeli, “Koro halinde ‘OHAL kalksın’ diyenler, kaosa alkış tutan, kripto damara göz kırpan şuursuz ve sorumsuz zihniyetlerdir. Normal şartlarda değiliz ki OHAL’i kaldıralım. Tehdit geçmedi ki OHAL’e son verelim. CHP’sinden TÜSİAD’ına, AB’sinden BM’ye kadar OHAL’e karşı gelenler, öncelikle Türk milletinin beka meselesini kavrayamayan, kavramak gibi dertleri de olmayan maksatlı çevrelerdir.” ifadelerini kullandı.

“Madem akıl sağlığı yoktu, neden gerekli önlemler alınmadı”

MHP lideri Bahçeli, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde 4 öğretim üyesinin katledildiği olaya ilişkin, “Üniversite yönetiminin hunhar olay sonrasında katil ile ilgili ‘akıl sağlığı yerinde değildi’ açıklamasına sığınması, özrün kabahatten büyüklüğüne çok açık delil teşkil etmiştir. Madem akıl sağlığı yoktu, neden gerekli önlemler alınmadı. Üniversite yönetiminde olan şahıslar, gereğini yapacak iradeyi, görevden ayrılacak basireti ne zaman, daha hangi hallerde göstereceklerdir?” değerlendirmesinde bulundu.

“FETÖ’nün kripto damarı imha edilmelidir”

FETÖ ile mücadeleye dikkat çeken Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

“FETÖ’nün kökünün kurumasına destek verir gibi görünüp takoz koyan da bunlardır. Bunlara aldanmayın, kanmayın. Bu engelin kaldırılması vatan ve millet görevidir. FETÖ’nün kripto damarı son derece faal ve aktiftir. Kripto damarın tam manasında deşifresi ve imhası çok acil bir ihtiyaçtır.”

“YPG üniforması giyebilir”

Hatay’da Mehmetçik’e moral ziyaretinde bulunan sanatçılar hakkında skandal ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu’nu sert bir dille eleştiren MHP lideri Bahçeli, “CHP liderinin; sanatçıların, Afrin’de destan yazan Mehmetçiğe moral ziyaretini en hakaretamiz ifadelerle eleştirmesi akıl tutulması, ahlak kırılmasıdır. Cumhurbaşkanı kamuflaj giyip sanatçılarla birlikte sınır karakolumuza gitmişken, Sayın Kılıçdaroğlu da mekaplarını ayağına geçirip, terörist kıyafetlerini üzerine giyip doğruca PKK/PYD/YPG tünellerinde soluğu alabilir, arkadaşlarıyla çay partili, bol bol ihanet anısıyla dolu akşamlarda hasret giderebilir.” ifadelerini kullandı.

Bahçeli: Akıllı olun, ateşle oynamayınTürkiye

Bahçeli AB’ye sert çıktı: “İflah olmaz bir Haçlı kafası”Türkiye

Editör: TE Bilisim