İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ tehlikesinin çok azaldığını söyledi.

FETÖ elebaşı için Bakan Soylu, “Biz bu adamı eninde sonunda alacağız, ölüsünü ya da dirisini getireceğiz” dedi.

Soylu, FETÖ’nün üzerine acımasızca gittiklerinin altını çizerek, “Tehlike çok azaldı. Halkımız sabır gösterdi. İyi mücadele ediyor, kararlılık gösteriyoruz. Duygularımıza mağlup olursak, 15 Temmuz’ların daha ağırlarını yaşarız” diye konuştu. ‘Ölü ya da diri o adamı oradan alacağız’ diyen Soylu, FETÖ elebaşı için “Her şeyden yoksun, bir meczup Türkiye’de darbe planlayacaksa biz işimizi bırakalım zaten” değerlendirmesinde bulundu.

“BERAT BEY’LE ARAMIZ İYİ”

Geriye dönüp baktığında çok üzüntüler yaşadığını anlatan Soylu, daha önce muhalefet ettiği AK Parti’ye katılmasıyla ilgili olarak ise “Biz aile olarak Demokrat Parti, Adalet Parti ve Doğru Yol Partili’yiz. Öyle bir atmosferde büyüdük. Refah Partili, MHP’li arkadaşlarımızla Türkiye meselelerini konuşuyorduk. O gün de işimizi iyi yapmak için gayret sarf ettik. Türkiye’de CHP’nin karşısındaki oluşumlarda yer aldım. Bugün de aynı çizgide, AK Parti’de aynı saftayız” açıklamasında bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile aralarının açık olduğu iddialarını da doğrulamayan Soylu, “Aynı davaya hizmet ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim