Partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada seçim yatırımı olarak yine AK Parti ve faaliyetlerine saldırdan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun gündeminde, hakkında açılan FETÖ soruşturması kapsamında yargılanan eski CHP’li Eren Erdem de vardı.

“HAYATI FETÖ’YLE MÜCADELEYLE GEÇTİ”

Katıldığı televizyon programında MİT TIR’ları tutankalarının kendisine Enis Berberoğlu’nun verdiğini açıklayan ve bu bağlamda FETÖ’den yargılanan Erdem’in kumpas mağduru olduğunu iddia eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Eren Erdem tam bir kumpas mağduru, hayatı FETÖ’yle mücadeleyle geçti.” savunmasını yaptı.

“GİZLİ TANIK”

Telefonla bağlandığı televizyon programında MİT TIR’ları tutankalarını kendisine CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın vediğini itiraf eden Erdem’in hamiliğini yapan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

“FETÖ’ye üye olmamakla beraber yardımla suçlanıyor. Bir gizli tanığın şikayeti üzerine dava açılıyor. Mahkeme kumpas olduğunu gördü tahliye verdi, savcı itiraz etti gece mahkeme toplandı kaçma şüphesiyle tutuklandı. Niye kaçsın, suçlu insan kaçar Eren Erdem suçlu değil ki. Bunun da takipçisi olacağız.”

Editör: TE Bilisim