Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi/Hayriye Samast

Dile nâhil 15 Temmuz;

Her zaman “Her imkân bir imtihandır” diye düşünmüşüzdür. Zira “imkânsızlık” da bir imtihandır. Şurası da kesin “Her imtihan, beraberinde imkânı da getirir.” Okunan salâlar; birlik ve beraberliğimizi, kalbimizi, kardeşliğimizi yeniden inşa eder. Millet olarak bir olduk, birlik olduk bütün imkânlarımızı seferber ettik, gazi olduk, şehit olduk… Vatana ve Devlete sahip çıkmak Allah’ın emrine girerek ilahi iradeyi milli irade haline getirmekle başlar. Biz Muhammed’in ümmetiyiz, biz İslâm milletiyiz, asırlardır hakikat nöbetindeyiz. Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet var olmasının yegâne şartı milli birlik ve beraberliğine, Türk Devleti’nin ve vatanın bölünemez bütünlüğüne yönelik bu hain saldırıların en son örneği ise FETÖ’cü Terör Örgütü FETÖ/PYD ihanet çetesinin 15 Temmuz 2016 tarihindeki başarısız darbe girişimdir.

15 Temmuz darbe girişimi Müslüman kesimin askeri baskılarla töhmet altında bırakıldığı, insanlığın inkâr edildiği, Ortodoks ve Katolik Batı dünyasının kirli planları sonucunda yapılan bir darbe girişimdir.

Düşüncelerinizi bir kenara koyun.

Eğer o darbe girişimi başarılı olsaydı yaşanan olaylar çok farklı olacaktı.

Yaşanacaklarla gelin hep birlikte yüzleşelim;

– Ezanlar yasaklanacak ve ibadet etmek zorlaşacaktı.

– İmam Hatipler kapatılacaktı.

– Dış bağlantılar kesilecek ve ekonomi durma noktasına gelecekti.

– Su, doğalgaz, elektrik kesintileri başlayacak. İnsan hakları ihlâl edilecekti

– Evdeki yiyecek stokları tükenecek ve yağmalar başlayacaktı.

– Haftalarca veya aylarca sokağa çıkma yasağı koyulacak, dışarı çıkmak isteyenler tutuklanacak veya vurulacaktı.

– Suçsuz yere hapsedilmeler ve idamlar başlayacaktı.

– Türk milletinin dünya ile bağlantısı kesilecek. Dünyada neler olup bittiğini öğrenmek nerdeyse imkânsız hale gelecekti.

İşte 15 Temmuz’la birlikte milli birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenmiş, Türk Milleti demokrasisi ve bağımsızlığı için kenetlendik..

Ey İman edenler, Allah’tan sakının ve doğru (sadık)larla birlikte olun.(Tevbe Suresi/119)

Bu ayetin en temel örneği; 7 Ağustos 2016’da gerçekleştirilen Demokrasi ve Şehitler Mitingine, toplumun her kesiminden 5 milyon vatandaşın katılmasıyla milli birlik ve beraberliğimizin gücünü tüm dünya görmüştür. Soruyorum hainlere;

– Ey beşer-i belâhat! Defaatle aldanmaktan bıkmadınız mı?

Editör: TE Bilisim