CHP’li Seyit Torun, AK Parti’nin milleti kandırdığını, aldattığını savunarak, bir anlamda 16 yılda 13 seçimdeki toplumsal tercihleri yargıladı. Cumhur İttifakı’nın korku refleksiyle bir araya geldiğini anlatan Torun, AK Parti ile MHP birliğinin yeniden canlandırılamayacağını savundu. Taban birliği ve millet birliğinin öneminden bahseden Torun, ‘dört benzemez’ olarak CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve HDP’nin işbirliğinde nasıl bir düşünce ortaklığı olduğunu ise açıklayamadı.

HERKES YANLIŞ ONLAR DOĞRU

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, “AK Parti’nin bütün makyajı döküldü” derken, milleti aldatan parti olarak gösterdi, toplumun da sürekli aldatılan bir safdil olduğunu ortaya koydu. Seyit Torun, AK Parti’nin dökülen makyajını MHP’nin yeniden boyamaya çalıştığını, ancak bunun boşuna çaba olduğunu savunarak, “Artık ne yerlilikleri ne millilikleri kalmıştır” ifadesini kullandı. Ancak Türkiye düşmanları ile birlikte yol yürümeleri hakkında konuşmayan Torun, bölücü terör örgütü PKK ve ihanet merkezi FETÖ’yle ‘görev bölümü’ yapmalarından, küresel güçlerin Türkiye’deki payandası rolünden bahsetmedi. Torun, AK Parti ve MHP’yi hedef göstererek, “İlk yerel seçimde mutlaka halk, bu iktidara dersini verecektir. Ne ittifakı kurarlarsa kursunlar bu milleti artık kandıramazlar, aldatamazlar” diyerek toplumun safdillik ile 16 yıldır yanlış yaptığını öne sürdü.

CHP’den ihraç edilen Öztürk Yılmaz: Yapan yaptığıyla utanırTürkiye Her belediyeden bir koltuk PKK’yaTürkiye AK Parti-MHP ittifakı sonrası CHP’nin kaybedeceği 8 il!Türkiye

Editör: TE Bilisim