Türk Silahlı Kuvvetleri’nde başta Yüzbaşı Burak Akın olmak üzere birçok ismin FETÖ üyesi olduğunu itiraf ederek teslim olmasının yanı sıra, çok sayıdaki örgüt davalarındaki bir kısım sanıklar, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak amacıyla itirafçı oldu.

Örgütteki bu çözülme, Pensilvanya’daki malikanesinde oturan FETÖ terör örgütü elebaşını çok rahatsız etti. Terörist elebaşı Gülen, örgütteki çözülmelerin önüne geçebilmek amacıyla yeni bir mesaj yayımladı.

TEHDİT ETTİ

Terör örgütü üyelerini adeta tehdit eden FETÖ elebaşı yayımlanan videosunda “Bazıları işin içinden sıyrılmak için, bazıları arkadaşları hakkında konuştular. Gerekli olan, belki ‘hücre’, ‘ilaç’, ‘dövülme’, ‘kafanın yarılması’ydı. Bunlar, o tercihi doğru yapana sevap kazandırırdı” şeklinde konuştu.

Bu mesajı ile terör örgütü üyelerine ‘her türlü işkence altında dahi konuşmayın’ şeklinde mesaj gönderen terör örgütü elebaşı, itirafçıları ise kafirlik ile suçladı.

Terörist başı, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bunu bilerek yaptı ise, yapmada da mahzur görmüyorsa, zavallı farkına varmadan kâfir oldu. Çünkü, insan yaptığı günahı, gıybeti, iftirayı, bühtanı, bir mahzursuz şeymiş gibi görüyor, hem de böyle sürekli tekrar edip duruyorsa, bunu mahzursuz kabul ediyorsa, beş vakit namaza beş de ilave etse, on vakit namaz kılsa, yine kâfir, yine kâfir, yine kâfirdir.”

Editör: TE Bilisim