Ataşehir’deki milyonlarca dolarlık yolsuzluk çarkı deşifre olan, “Diğer belediyelere de sıra gelir mi?” korkusu yaşayan CHP, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya doğrudan saldırıya geçti. Soylu hakkında itibar suikastına başlayan CHP’de Grup Başkanvekili Özgür Özel, skandal ifadeler kullandı. Soylu’nun Kılıçdaroğlu’nun yalanlarını belgelemesinden rahatsızlığını ortaya koyan Özel, göreve geldiği günden bu yana Türkiye’nin bütünlüğünü hedef alan FETÖ-PKK-DAEŞ terör örgütüne nefes aldırmayın, inlerine giren bakanı terörle mücadele etmemekle suçlayarak, akla ziyan şu sözleri sarf etti:

Terörle mücadele etmiyormuş

“Genel Başkan bir televizyon kanalında konuşuyor, Sayın Süleyman Soylu oturmuş Genel Başkanı izliyor. FETÖ’yle, PKK’yla, DHKP/C’yle mücadele etmiyor. Kendisinden sorunlarına çözüm bekleyenler için bir şey yapmıyor. İçişleri Bakanı, Genel Başkanımızı izliyor, oradan da tweet yetiştiriyor.”

Terörle mücadeleyi defalarca sekteye uğratmaya çalışan CHP’nin Süleyman Soylu’ya yönelik hakaretleri akıllara “Terör mücadele engellenmek mi isteniyor?” sorusunu getirdi.

Editör: TE Bilisim