Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı etrafında toplanan CHP’liler, terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı HDP’nin Meclis’e girebilmesi için elinden geleni yapmış, 6-7 Ekim Olayları’nın bir numaralı faili Selahattin Demirtaş için “serbest bırakılsın” çağrısında bulunmuştu.

Kandil’in partisi HDP, Doğu’da büyük oy kaybı yaşarken, Batı’da İstanbul, Ankara ve İzmir’de CHP’nin kale ilçelerinde oy oranını artırarak Meclis’e girdi.

BAY KEMAL “BÜTÜN RENKLERİ” MECLİS’E SOKTU!

Üst üste 9. seçimini kaybeden ve hala istifa etmeyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, dün partisinin MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, bütün renkleri Meclis’e taşımayı başardıklarını söyleyerek sandık ittifakını itiraf etti.

KANDİL’DEN CHP’YE TEŞEKKÜR 

CHP lider Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamasına Kandil’den yanıt gecikmedi. Örgütün medyasına yapılan açıklamada, CHP’ye emanet oylar için teşekkür edildi. Eli kanlı örgütten yapılan açıklamada, “Kürtler ve Türkiye halkları sahip çıktığı için, ne baskılar ne hileler HDP’yi baraj altında bırakmaya yetmedi. HDP etrafında toplanan Kürt halkı ve demokrasi güçlerini kutluyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Kılıçdaroğlu PKK’yı ve FETÖ’yü Meclis’e soktu, CHP dağıldı!2018 cumhurbaşkanlığı ve genel seçimi

Editör: TE Bilisim