CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda Münbiç ve Fırat’ın doğusuna yönelik operasyon konusunda skandal ifadeler kullandı. Başkan Erdoğan ile ABD Başkanı Trump arasındaki görüşmeyi çarpıtan Kılıçdaroğlu, millet korkusuyla PKK terör örgütünü savunmak için izlediği yolu değiştirdi.

DEAŞ’IN SÖZCÜSÜ

Türkiye’nin PKK terör örgütünü sınırdan tamamen temizlemek için yaptığı operasyon hazırlığını “Sadece DEAŞ’a karşı mücadeleye” indirgemeye kalkan Kılıçdaroğlu, PKK’yı korumak için DEAŞ süslü şu sözleri sarf etti: “Kim size gidin oralara mücadele edin dedi. Trump diyor ki; benim askerim niye ölsün, Türk askeri var onlar ölsün. Bizim sınırımızda IŞİD var mı; yok nereye götürecekler batağa götürecekler. Biz bunları deyince ‘terörü destekliyor’ diyecekler. Ben terörü değil, Türkiye’nin hakkını savunuyorum.”

TÜRKİYE’YE İFTİRA ATMIŞTI

FETÖ’nün 2014’teki MİT TIR’ları ihanetine sahip çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, alçakların yalanlarına sarılarak defalarca Türkiye’ye DEAŞ’e destek iftirası atmıştı. Alçak yalanların merkezindeki Kılıçdaroğlu’nun DEAŞ’i savunmaya geçmesi kafalarda soru işaretleri bıraktı. Kılıçdaroğlu’nun PKK terör örgütünü koruma konusunda sicili epey kabarık.

GÖNÜLLÜ AVUKAT

DEAŞ ile koordineli şekilde çalışan PKK terör örgütü Cerablus, El-Bab, Rai gibi bölgeleri işgal edip, Akdeniz uzanacak terör koridoru kurmasın diye yapılan Fırat Kalkanı Harekâtı sırasında CHP lideri “Suriye’de ne işimiz var?” dedi.

Zeytin Dalı Harekâtı’na şiddetle karşı çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, Mehmetçik’in hızlı ilerleyişi sonrası PKK’lı teröristleri korumak için “Afrin merkeze girmeyilim” diyecek kadar ileri gitti. Kandil operasyonu esnasında da Kılıçdaroğlu sahne aldı.

CHP Genel Başkanı, “Kandil’de terörist olup olmadığın bilmiyoruz” yönündeki sözlerle operasyonu sulandırmaya kalkmıştı. Aynı Kılıçdaroğlu’na göre, Türkiye’yi bölmek isteyen PKK terör örgütünün Suriye uzantısı YPG “Terör örgütü” bile değil.

Editör: TE Bilisim