15 Temmuz işgal girişimi sonrasında FETÖ ile açıktan temas kuramayan, ancak FETÖ destekçisi söylemlerinden vazgeçmeyen Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya’da kendisini kasetle genel başkanlık koltuğuna oturtan işgalci terör örgütüyle yüz yüze temas kurdu.

Türkiye düşmanı PKK terör örgütü destekçisi Sevim Dağdelen, Evrim Sommer, Cansel Kızıltepe gibi isimler sıcak teması kamuoyunun tepkisine neden olan Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya’da gizli bir görüşme yaptı.

BND’DE İLE ÇALIŞIYOR

Buna göre, Sosyal Demokrat Parti’ye (SPD) yakın Gezi darbe girişimine finansal destek sağlayan Geroge Soros’un kuruluşlarından Friedrich Ebert Vakfı’nın etkinliğine katılan Kemal Kılıçdaroğlu’na Fetullahçı Terör Örgütü’nün Almanya Sözcüsü Ercan Karakoyun da eşlik etti. FETÖ’nün ülkedeki en güçlü kurumlarından Diyalog ve Eğitim Vakfı’nın başında olan Ercan Karakoyun, Alman İstihbarat Örgütü (BND) ile örgüt militanları arasındaki bağlantıyı sağlayan kilit isimlerin başında geliyor. Karakoyun ile aynı kareye girmeyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’cü hainle nasıl bir diyalog kurduğu bilinmiyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun FETÖ ile teması yerel seçimler öncesinde kurmasının manidarlığı dikkat çekti. FETÖ’nün Türkiye’den firar eden birçok ismi, örgütün Almanya Sözcüsü Karakoyun sayesinde iltica hakkı aldı.

Editör: TE Bilisim