Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Kuzeykent Meydanı’nda halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar:

Türkiye üzerindeki hesaplar dün neyse bugün de aynıdır. Türkiye güçlü olmaya sürekli ileri gitmeye mecburdur.

Halka tepeden bakanların aksine demokrasiyi ileri taşıdık. Gurur, kibir olmayacak dedik.

“BİZE DÜŞMAN OLDULAR”

Her alanda potansiyelimize güvenerek attığımız adımlarla ekonomimizi güçlendirdik, oyunları bozarak geleceği aydınlattık. Bize işte bunun için duşman oldular. Milletimizle birlik olduğumuz için bize düşman oldular.

Tarihimize, medeniyetimize sahip çıkarak asırlardır bize dayatılan kalıpları yıktığımız için bize düşman oldular. Verdiğimiz mücadeleyi beka mücadelesi olarak değerlendiriyoruz. 2023 hedeflerimize sıkı sıkıya sahip çıkıyoruz.

Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye saldıranların meselesi aslında Türkiye’dir. Kastamonu’ya son 16 yılda 15 katrilyon yatırım yaptık.

KASTAMONU’YA YAPILAN YATIRIMLAR

AK Parti yatıyor kalkıyor halkımıza daha iyi hizmet nasıl veririz diye düşünüyor. 25 sağlık tesisini Kastamonu’ya kazandırdık.

Son 16 yılda Kastamonu’ya 15 katrilyon yatırım yaptık. Eğitimde 971 yeni derslik yaptık. TOKİ vasıtasıyla 3 bin 556 konut projesini hayata geçirdik. AK Parti yatıyor kalkıyor halkımıza daha iyi hizmet nasıl veririz diye düşünüyor. 25 sağlık tesisini Kastamonu’ya kazandırdık. Turzim Kastamonu için ciddi bir kazanç kapısı haline getirmekte kararlıyız. Dağları, ormanları, kanyonları, milli parkları, koyları diğer tüm güzellikleriyle Kastamonu’ya sahip çıkacağız. 400 yataklı Devlet Hastanesi’nin de aralarında olduğu 25 sağlık tesisini Kastamonu’ya kazandırdık.

“31 MART SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ”

31 Mart çok önemli. Sandıklara sahip çıkacağız. PKK gibi bölücü, FETÖ gibi istismarcı, DEAŞ gibi proje örgütlerle ülkemizi esir almak istediler, ama bırakmayacağız. İzlerini süreceğiz. 17 yıllık iktidarımız hep bunlarla mücadele ile geçti. Aştığımız engelin ardından yenisi ile karşılaştık. Ülkemizi ve milletimizi hiç rahat bırakmadık.

Belediye Başkanı ikne cezaevinde yattık, çıktık, AK Parti’yi kurduk. Tek başına iktidar olduk, vesayeti yıktık.

TANZİM SATIŞLAR

Baktılar kurla faizle olmuyor, ülkemizi soğan, patates, biber, salatalık üzerinden ters köşe yapmaya çalışıyorlar. Aldığımız tedbirlerle bu hamleyi boşa çıkardık.

Tanzim satışlarla bir anda fiyatlar yarıya indi. Temizlik ürünlerinden tutun marketlerde ne varsa satacağız. Çünkü bunlar terör estirdi. Dolayısıyla, gıdada terör estirenlere gereken dersi veriyoruz, vereceğiz. Ama ne yaparlarsa yapsınlar bu yolda dönmeyeceğiz.

IMF AÇIKLAMASI

(IMF) Bu can bu tende oldukça Allah’ın izniyle biz bunlara esir olmayacağız.

Editör: TE Bilisim