AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP’nin entelektüel tartışma çıkışıyla aday olan ancak iftira ve yalanın ötesine geçemeyen Muharrem İnce için dudak uçuklatacak iddialarda bulundu.  Pensilvanya iblisinin Erdoğan’ın seçilmesini engellemek için önce Akşener’i şimdi de İnce’yi desteklediğini ifade eden Elitaş, “Ben de Muharrem İnce hakkında bir iddiada bulunuyorum. Muharrem İnce cumhurbaşkanı adayı olmadan önce Fetullah Gülen’le görüşmek üzere bir ekip yolladı. Bu ekip, Fetullah Gülen tarafından Muharrem İnce’nin aday olması konusunda ikna edildi. Önce Meral Akşener’i tutuyorlardı, şimdi ise Meral Akşener’den vazgeçtiler. FETÖ’cüler tamamen İnce’nin arkasındalar.  Muharrem buna cevap versin” dedi. İnce- FETÖ ilişkisine ilişkin aldığı bilgilerin kaynağına ilişkin şunları söyledi:

FETO’YA TESLİM OLMUŞ

“Bunu bana, kendisine çok yakın bir arkadaşım söyledi. Adını da 25 Haziran’dan sonra söyleyeceğim. Çünkü adamı linç edebilir. Muharrem İnce, Fetullahçı karşıtı olarak görünüp, Fetullah’a teslim olmuş birisidir.”

“KANDİL TERÖRİSTLERDEN TEMİZLENECEK”

Terör örgütü PKK’nın sözcülüğünü üstlenen ana muhalefetin karşı çıktığı Kandil operasyonu hakkında konuşan Elitaş, bir yılı aşkın bir süredir Kandil için hazırlık yapıldığını belirterek, “Afrin’e kadar gitti ve güvenli bir bölge oluşturuldu. 4 bin kilometrekare alan teröristlerden temizlendi. Bu 4 bin kilometrekarelik alan İstanbul ya da Kocaeli kadar bir alan. Buralar temizlendikçe Suriyeli kardeşlerimizin de ülkelerine dönme yolları açılmış oluyor. Aynı şekilde Kandil de bize tehdit oluşturuyor ve temizlenecektir.” ifadelerini kullandı.

“KANDİL’E TÜRK BAYRAĞI DİKİLECEK”

Kandil’den Türkiye’ye yaklaşık 40 yıldır terör tehdidinin geldiğini  vurgulayan Elitaş, “Kandil Dağı’nın tepesine, PKK’nın yuvalandığı yere Türk bayrağı dikilecek. Bundan sonra o bölgeden teröristlerin, katillerin, kalleşlerin gelmesine engel olacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim