Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit olan Erkan Yiğit’in 7 yaşındaki oğlu Recep Tayyip Yiğit için sünnet töreni düzenlendi.

Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Yiğit, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın tahsis kendisi için ettiği makam aracıyla geldi. Törende Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından seymenler gösteri sundu.

Merasime iştirak eden İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, sünnet olan Yiğit’i tebrik etti.

Amca Hakan Yiğit, yaptığı açıklamada, mutlu olduklarını dile getirerek, şehit kardeşinin ailesine sahip çıkan devlet büyüklerine teşekkür etti.

Hakan Yiğit, “15 Temmuz sahipsiz değil. 15 Temmuzlarda acımız ve gözyaşlarımız olacak ama biz vatanımıza, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Törene Ankara Vali Yardımcısı Metin Arslanbaş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Selim Çelenk, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Lokman Aylar da iştirak etti.

Kaynak: AA

Editör: TE Bilisim