Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Evet Platformu” tarafından Erzurum İstasyon Meydanı’nda düzenlenen mitingde memleket sevdalısı binlere hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hayır” cephesindeki şer güçleri bir kez daha deşifre etti, her zamanki gibi meydan okudu.

HAİNLER “HAYIR” DİYOR

PKK-FETÖ-DHKP/C ve patronları olan Batı’nın topyekûn parlamenter sistem için mücadele verdiklerini, Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin Türkiye’yi taşıyacağı noktadan korktukları için “Hayır” kampanyası yaptıklarını vurgulayarak, “Kandil ‘Hayır’ diyor mu? Bölücü başının bulunduğu İmralı ‘Hayır’ diyor mu? Pensilvanya’daki FETÖ ‘Hayır’ diyor mu? Batı’daki Türkiye düşmanları, bizim düşmanlarımız ‘Hayır’ diyor mu?

Terör örgütleri yataklandılar ve orada şimdi onların Türkiye düşmanlarıyla, sosyalistleriyle, komünistleriyle bir araya gelmişler ve bunlar bize karşı kampanya yürütüyorlar. İsviçre’de parlamento önünde benim dev bir resmimim olduğu pankartta şakağıma silahı dayıyorlar, ‘Erdoğan’ı öldürün’ diyorlar” dedi ve şöyle devam etti:

KEFENİMİZLE YOLA ÇIKTIK

“Bunlar zavallı, aklını kiraya vermiş olanlar. Biz kefenimizi giyerek yola çıktık, bizi ölümle yıldıramazsınız.

Biz, ölüme inanmış insanlarız, kaza ve kaderin imandan olduğuna inanmış insanlarız, bizi ürkütemeyeceksiniz, bizi bölemeyeceksiniz. Bizi bu yolumuzdan alıkoyamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız. İnşallah 16 Nisan’da ‘Evet’in önünü kesemeyeceksiniz.”

Editör: TE Bilisim