e-Devlet depremzedelere 10 bin TL yardım başvuru ekranı ile ilgili merak edilenleri sizler için araştırdık. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından 10 ilimizde büyük bir yıkım meydana geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzede ailelere 10 TL deprem yardımı yapılacağını açıkladı. Peki, 10 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte e-Devlet depremzedelere 10 bin TL yardım başvuru ekranı!

10 BİN TL YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Cumhurbaşkanlığının depremzedeler için yapacağı 10.000 TL yardım için:

e-Devletinize giriş yaptıktan sonra arama butonuna “Cimer” yazıp Cumhurbaşkanlığı iletişim merkezine girin, deprem acil bölümüne tıklayın.

Bilgilerinizi girerek ilerle butonunu tıklayın en son 3. aşamada açıklama kısmına "Cumhurbaşkanlığının depremzedeler için yapacağı 10.000 TL’lik deprem yardımından faydalanmak ve ... Nolu IBAN hesabıma yatırılmasını istiyorum" (noktalı yere IBAN numaranızı yazın) yazdıktan sonra Onay tuşuna basarak başvuruyu sonlandırın.

E-DEVLET DEPREMZEDELERE 10 BİN TL YARDIM BAŞVURU EKRANI!

Editör: Haber Merkezi