Bir süredir kolon kanseri tedavisi gören Erzurum Şehir Hastanesi Yoğun Bakım Servisi doktorlarından Yunus Mutlu yaşamını yitirdi.
Görev yaptığı Yoğun bakım ünitesinden kendi cansız bedeni çıkan genç doktorun ölümü sevenlerini yasa boğdu.
Doktor Yunus Mutlu'nun cenazesi Şükrüpaşa Tufanç Kardeşler Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Oltu Başbağlar Mahallesinde toprağa verildi.
26 yaşındaki doktorun mesai arkadaşları ve okul sıralarından arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı.
Gözyaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan Yunus Mutlu sevenlerini yasa boğdu.
Genç doktorun babası İbranim Mutlu. Amcası olan İŞ-KUR İl Müdürü Abdulkadir Mutlu ile diğer aile fertleri taziyeleri kabul etti.
Genç doktor gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı
Erzurum Şehir Hastanesi Yoğun bakım servisi doktorlarından Yunus Mutlu yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Genç doktor gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler

İstanbul'da 24 ilçede elektrik kesintisi!

Muazzez Abacı'nın eski eşi koğuşunda ölü bulundu

Okul tuvaletinde baygın bulunan kız çocuğu hayatını kaybetti

CHP'de Mansur Yavaş operasyonu! Ankara kulislerindeki bomba iddia

Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti!

Akılalmaz olay! 650 bin euro kaybettiren talimat: "Telefonları tuzlu suya batırın"

13 yaşındaki hafıza camide "Ne bakıyorsun?" diyerek dehşeti yaşattı

Ece Gürel'in can verdiği Belgrad Ormanı'nda tuhaf ayin

Satırla katledilen Sevcan'ın babasından kahreden itiraf!

İşte İmamoğlu'nun üniversiteye giriş belgesi: Giderken zengin gelirken fakir