Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Adıyaman’da iş adamlarına hitap etti. Bakan Bozdağ, batının Türkiye’ye karşı düşmanlığını ele aldı. NATO’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mustafa Kemal’in hedef alındığı Norveç’teki tatbikatında yapılanların asla kabul edilemez olduğunu ifade eden Bakan Bozdağ, “Bu büyük bir rezillik ve kepazeliktir. Alçakça bir tutumdur” değerlendirmesini yaptı.

Ekonomik operasyon yaptılar

Kurtuluş Savaşı’nda yaşananlar ile bugünün birbirinden farklı olmadığının altını çizen Bakan Bozdağ, bugün Erdoğan ve Türkiye düşmanlığı yapan batının akıbetinin 100 yıl öncesinden farklı olmayacağını dile getirerek, “Kurtuluş Savaşı yıllarında 7 düvel Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onunla beraber bu milletin ve devletin barışı, istikrarı ve istikbali için mücadele etmek isteyenleri yok etmek için mücadele ettiler, yok edebildiler mi? Edemediler” dedi ve şöyle devam etti: “Aradan geçen yaklaşık 100 yıl sonra şimdi de Türkiye’yi bugün daha ileri noktalara taşımak için mücadele eden milletin, devletin ve ümmetin hukukunu en üst düzeyde koruyan, geliştiren ve ileri götüren cumhurbaşkanımız ve liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı adeta bir dünya birleşti. Ben buradan şunu söylüyorum. Yine arkalarına baka baka gideceklerdir.”

FETÖ darbesini ABD devraldı

Bozdağ, ayrıca ABD’nin FETÖ belgeleriyle yürüttüğü RezaZarraf davasının perde arkasını anlattı. Bakan Bozdağ, ABD’nin FETÖ’nün 17-25 Aralık darbe girişimini yürütmeye başladığını belirterek, “Bu dava siyasi bir davadır, hukuksal hiçbir altyapısı ve dayanağı yoktur. FETÖ terör örgütünün 17-25 Aralık sürecinde Türkiye’de yapmak isteyip de başaramadığı, başarısız hukuk darbesi girişiminin ABD üzerinden Türkiye’ye karşı yürütülmesinden başka bir şey değildir” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim