Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), sosyal medya hesabı X üzerinden, "İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasıyla ilgili bazı basın yayın organlarında yer alan, “Cumhurbaşkanı Erdoğan bir yargı mensubunu arayıp, ‘hani dosyanız çok güçlüydü’ dedi” şeklindeki iddialar doğru değildir" dedi.

DMM yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile herhangi bir yargı mensubu arasında iddia edildiği gibi bir konuşma gerçekleşmemiştir. Kamuoyuna yansıyan bu söylem, uydurma ve mesnetsizdir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan mesaj: “Pakistan’la Filistin davası için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan mesaj: “Pakistan’la Filistin davası için birlikte çalışmaya devam edeceğiz”

Yargı bağımsızlığına zarar verme niyeti taşıyan ve yargı süreçlerini siyasi tartışmaların malzemesi haline getirmeyi amaçlayan iddialara itibar etmeyiniz." 

Kaynak: Haber Merkezi