Erem Şentürk

Tarsus Devlet Hastanesi karşısında bulunan bir eczaneye dün ilaç almaya gelen müşteriyle görevliler arasında muadil bir ilaç tartışması yaşandı. O anda eczanede olan müşterilerin de araya girmesiyle eczaneden çıkan şahıs arkadaşlarıyla birlikte tekrar eczaneye geldi. Parke taşları ile eczaneye saldıran şahıslar, eczane çalışanlarından Süleyman Kaya’yı ağır yaralarken, eczanede çalışan diğer 3 kişiyi de çeşitli yerlerinden yaraladı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edilen 3 zanlı gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde saldırganların Suriyeli olmadığı başka bir ilden göç etmiş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olduğu tespit edildi.

ÇATIŞMA TUZAĞI

25 Haziran seçimleri ardından istikrar ve büyüme rayına giren Türkiye’nin içi huzuruna kasteden yabancı servislerin elinde aktif çalışılacak fay hatlarından biri olan “Suriyeli/Türkiyeli çatışma” tuzağı kuran yabancı servis ajanları, Suriyeliler’e iftira etmeye hız kesmeden devam ediyor.

Bu iftira kampanyalarıyla toplumda bir öfke bandı kurarak muhtemel çatışmalarda dökülecek kana umut bağlamış FETÖ/CIA kaynakları, bu sefer de Tarsus’ta bu eczaneye saldıran serserilerin Suriyeli olduğu iftirasıyla oyun kurmaya kalktılar. FETÖ/CIA kaynaklı bu kaos tuzağını destekleyen mesaj atan Sinan Oğan’ın yayınladığı mesajındaki bütün iddialarının yalan olduğu ortaya çıktı.

Editör: TE Bilisim