Hakaret, provokasyon ve dezenformasyon çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Ekşi Sözlük, Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra dezenformasyon çalışmalarına hız verdi.

16 yakınını kaybeden afetzedeye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili olan sözlerinden dolayı kin kusan Ekşi Sözlük, sosyal medya kullanıcılarının ve afetzedelerin tepkisi ile karşılaştı.

MEHMETÇİK'E HIRSIZLIK İFTİRASI ATTILAR

Dezenformasyon yuvası haline gelen Ekşi Sözlük, binlerce vatandaşımızın vefat ettiği Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı sahaya inerek gece gündüz bilmeden arama kurtarma faaliyetleri başta olmak üzere birçok farklı pozisyonda afetzedelerin yanında duran Mehmetçik'e de hırsızlık iftirası attı.

İÇ SAVAŞ SENARYOSUNU ÇİZDİLER

Darbeci zihniyeti de içinde barından Ekşi Sözlük'te 11 Şubat'ta iç savaş ile ilgili paylaşımlar da yapıldı. Yazarlardan biri, "11 Şubat 2023 iç savaş çıkması" başlığı açarak, "Hiçbir yorum yapmadan bu başlığı buraya bırakıyorum. Yaşadıklarımız, izlediklerimiz bu başlığın fragmanıdır. Umarım bir an önce aklı başında biri duruma el atar." ifadelerini kullandı. 

Yeni Zelanda'da camiye düzenlenen silahlı saldırıda 51 kişinin şehit olması ile ilgili yorum yapan İslam düşmanı Ekşi Sözlük yazarlarından biri, "Videoyu izlerken keşke Türkiye'ye gelip bu cuma günü camileri temizlese diye iç geçirdim" ifadelerini kullanarak hem sevincini gizleyememiş ve hem de benzer bir saldırının Türkiye'de de yaşanmasını dilemişti.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) erişim engeli kararı, sosyal medyada da memnuniyetle karşılandı. 

Editör: Haber Merkezi