Olay, sabah 08:00 sıralarında Çankaya’da bir apartmanda yer alan iş yerinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, doğalgaz tesisatından kaynaklanan arıza nedeniyle işyerinde patlama oldu.
Çevredekilerin ihbar etmesi üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri intikal etti.
Patlama dolayıısyla çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalede bulunmasıyla kontrol altına alınırken içeride bulunan ve yaralanan 50 yaşındaki Emre Ş., ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye nakledildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
"PATLAMA SESİYLE UYANDIK"
Olayla ilgili konuşan komşu Ezgi Metincan, "Sabah saatlerinde patlama sesiyle uyandık. Ardından koku ve duman yayılmaya başladı. Biz de hemen aşağıya indik. Komşumuz yaralanmış. Kendisini göremedim. Burası çok kalabalıktı. Ekipler geldi. Bir de kuş zarar gördü. Onu da veterinere götürdük" ifadelerinde bulundu.