Gündem

Yurt genelinde FETÖ ile mücadele sürüyor: 3 ilde 25 gözaltı

Abone Ol

15 Temmuz 2016’da 251 vatan evladının şehit edildiği hain işgal girişimini gerçekleştirilen Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen operasyonlar kararlılıkla sürüyor. Bursa, Karabük ve Bayburt’ta Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik operasyonlarda, aralarında meslekten ihraç edilen polis ve muvazzaf subaylarında bulunduğu 25 şüpheli gözaltına alındı.

Bursa’da 22 şüpheli gözaltına alındı

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturmaları kapsamında, KHK ile meslekten ihraç edilen eski 12 polis hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda zanlılar gözaltına alındı.

10 ByLock kullanıcısı gözaltına alındı

Öte yandan, kentte FETÖ’nün şifreli haberleşme programı ByLock’u kullandıkları öne sürülen 10 zanlı gözaltına alındı.

Karabük’te 2 muvazzaf asker gözaltına alındı

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda, astsubay başçavuşlar 2 şüpheli gözaltına aldı.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bayburt’ta bir FETÖ’cü gözaltına alındı

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda, FETÖ ile iltisakı olduğu gerekçesiyle KHK ile kapatılan Bayburt Girişimci İş Adamları Derneği (BAYGİAD) üyesi R.T. gözaltına alındı.

Ekiplerce gözaltına alınan R.T, Bayburt Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

3 ilde FETÖ operasyonu: 41 gözaltı15 Temmuz

600 polisle FETÖ’ye ‘gizli mütevelli heyeti toplantısı’ operasyonu15 Temmuz