Kurumsal Haberler

Yapay Zeka ile Tasarlanmış İlk Mekân “Antepce Kadayıf Kartepe”

Türkiye’de ilk kez ürettikleri soğuk kadayıf ile müşterilerinin beğenisini kazanan Antepce Kadayıf, yeni şubesini Kocaeli Kartepe’de hizmete açtı. Lezzetli tatlıcının en dikkat çeken yanı ise iç mekânın yapay zeka tarafından dizayn edilmesi oldu. Lezzetli tatlıların ikram edildi görkemli açılışa katılan vatandaşlar yapay zeka ile tasarlanan mekana tam not verdi.

Loading...

Abone Ol

Türkiye’de ilk defa yapay zekanın dizayn ettiği bir iç mekan Antepce Kadayıf Kartepe ile hayata geçti. Soğuk kadayıfı ilk kez üreterek Türkiye’de bir ilke imza atan Antepce Kadayıf, yapay zeka ile oluşturdukları iç mekan tasarımı ile yeni bir ilke daha imza attı.

Kocaeli’nin en çok turist misafir eden bölgesi Kartepe’de, yapay zeka ile hazırlanmış Antepce Kadayıf 5 Ekim Cumartesi günü görkemli bir törenle açıldı. Yoğun katılımın olduğu açılışta misafirlere soğuk kadayıf başta olmak üzere farklı tatlı çeşitlerinden ikram edildi. ‘’Soğuk Kadayıfın Mucidi’’ mottosuyla yola çıkan Antepce Kadayıf, Kartepe şubesiyle gücüne güç kattı. İşletmenin uzun vadede amacı bu lezzeti tüm Türkiye’ye ve dünyaya tattırmak.

Türkiye’de yapay zekayı bu alanda kullanan ilk işletme olan Antepce Kadayıf Kartepe’nin ortaklarından Burak Salman ‘’Uzun yıllar boyunca pazarlama ve marka iletişimi alanında Türkiye’nin en büyük şirketlerinde tecrübe edindikten sonra yeni kuracağımız işletmede günün teknolojilerinden nasıl yararlanabiliriz noktasında beyin fırtınası yaptık. Hepimizin malumu yapay zeka teknolojisi henüz yeni ve çok az kişinin üzerinde uzmanlaştığı bir alan. Biz de bu teknolojiyi kullanarak farkımızı ortaya koymak istedik.

Yapay zeka bizlere mekanın mimari ölçülerine, bulunduğu lokasyona, hedef kitleye ve satılacak ürüne göre en uygun tasarımı yaptı. İlk defa iç mimaride yapay zekayı kullanarak yenilikçi ve vizyoner bakış açımızı işimize de yansıttığımızı düşünüyorum. Misafirlerimizi lezzetli tatlılarımızı denemeye bekliyoruz.’’ diye konuştu.