Yalan rüzgarı….

Abone Ol

Fenerbahçe’de bu sıkıntılar ne zaman geçecek? Ligin bitiminde mi? Uyutuldukça uyutulan taraftarlar yine bu sezon hüsran yaşayacaklar. Fenerbahçe’nin çok kötü ve basiretsiz bir yönetim grubu var. Taraftarına her yeni sezon bir önceki sezonu aratır oldu. En başta transferlerde izlenen yol yada yöntem çok yanlış. Her sezon ya geç kalınıyor ya da günü kurtarmak adına yanlış oyuncular alınıyor. Sezon sonu ‘Bu takım şampiyon olacak’ diyen Aykut hoca gerçekten buna kendide inanıyor mudur? Ben inanmıyorum bu gidişle ilk beşi dahi göreceğini sanmıyorum. Allah Fenerbahçe taraftarına sabır versin. Son üç sezon çile kanaryam çile filmini izlemekten bıktılar da sayın başkanın gördüğü göreceği yok yada işine böyle geldiği için midir bilmem ama hiç oralı bile değil. Yalnız görünen o ki bu gidişle Fenerbahçe’yi sıradan bir takım yapıp çıkacaksınız.

Volkan Demirel, Ozan Tufan takıntısı var tribünlerde ama solda bir İsmail var ki evlere şenlik bu takımı sabote etmeye kalksa bu kadarını beceremez. Sanırsın ki ajan olarak gelmiş Fenerbahçe’ye. İşte buda bir yönetim acizliği hangi kafayla ne amaçla bu çocuğu sol bek diye aldınız. Beşiktaş’a Caner’i kaptırınca kısas olsun diye mi? Başakşehir’in attığı ikinci gole dikkat edin kaseti çevirip çevirip tekrar tekrar bakın bakalım nerede sevgili İsmail Köybaşı çay içmeye mi gitmiş acaba yerinde yok! Koskoca Fenerbahçe ne hale geldi ya da getirdiniz. Emre’yi izlerken aklınıza bir şey geliyor mu sayın başkan? Alex gibi onu da siz gönderdiniz. Emre ile ilgili size bir sorum olacak sayın başkan bunu yaptığınız hatalı transferler adına uyutulan taraftarlar adına ve otuz yedi yaşındaki Emre için soruyorum. Bakın; Bir futbolcuda form geçici klas kalıcıdır. Emre klasında ve kalitesinde sahada bir tane oyuncusu var mı sizce? Fenerbahçe’nin tabii ki yok neden acaba.

Ha her şey kötü hepten vasat değil tabii Fenerbahçe’de. Formda oyuncun var mı bir iki kişi belki var. Mücadele eden oyuncular var mı evet tabi ki var. Rakibi zorlayan gol arayan koşan çalışan yani o formanın hakkını vermek için çabalayan var mı Allah içinse bir iki kişi de burada var. Ama; Tıpkı saman alevi gibi tıpkı “YALAN RÜZGARI” gibi.

Allaha Emanet Olun…