Gündem

Yağmur Sarnıç kimdir, neden tutuklandı? Yağmur Sarnıç kaç yaşında, ne iş yapar?

Futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur sarnıç, yapılan rutin GBT kontrolünde yakalandı. Peki, hakkında yakalama kararı bulunan Yağmur Sarnıç kimdir, neden tutuklandı? Yağmur Sarnıç kaç yaşında, ne iş yapar?

Abone Ol

Yağmur Sarnıç kimdir, neden tutuklandı? Yağmur Sarnıç kaç yaşında, ne iş yapar? Uzun süredir aranan Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç, Beşiktaş’ta yapılan GBT kontrolü sırasında yakalanarak gözaltına alınmasının ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı. Sarnıç'ın neden tutuklandığını merak eden vatandaşlar konuyu araştırmaya başladı. İşte detaylar...

YAĞMUR SARNIÇ KİMDİR, NEDEN TUTUKLANDI?

Eski futbolcu Emre Aşık ile 2021 yılında olaylı bir şekilde boşanan Yağmur Sarnıç, çocuklarının velayetini almak için türlü yollar denemişti. Ancak Sarnıç’ın, Aşık'ı öldürmek için kiralık katil tutma girişimi, Düzce'de düzenlenen bir askeri operasyonla gün yüzüne çıktı. Operasyon sırasında kaçmaya çalışan Sarnıç’ın neden olduğu kargaşa, bir askerin yaralanmasına yol açtı. Olayın perde arkasındaki detaylar ise daha da korkutucuydu. Sarnıç'ın tetikçi olarak tuttuğu eski sevgilisi, cinayet planını itiraf etti. Şok edici itirafta, Sarnıç’ın eski eşini "domuz bağı" yöntemiyle öldürmeyi planladığı ortaya çıktı. Bu gelişmeler, kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı.

Sarnıç, Beşiktaş'ta yapılan rutin GBT kontrolü sırasında ‘Suçluyu kayırma’ suçundan arandığı tespit edilince gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sarnıç, tutuklanarak Bakırköy Kadın Cezaevi’ne gönderildi.

YAĞMUR SARNIÇ KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPAR?

Emre Aşık’la olaylı bir boşanma süreci yaşayan 1993 doğumlu Yağmur Sarnıç, iç mimar olarak biliniyor. 2012 yılında Fransa’da evlenen çift, 2.5 yıl süren boşanma davasının ardından geçen yıl yollarını ayırdı. Üç çocuğu olan Sarnıç, boşanma sürecinde eski eşi Emre Aşık’ın avukatını tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılmış ve mahkemeye gitmeyince yakalama kararı çıkarılmıştı. Gözaltına alınan Sarnıç’ın 6 farklı suçtan yakalama kararı olduğu ortaya çıktı.