Gündem

Uyuşturucu tacirlerine 2 ayrı "Narkoçelik-17" operasyonu

Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2 ayrı “Narkoçelik-17” operasyonlarında 1 ton 23 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonlarda 6 uyuşturucu madde imalatçısı yakalandı.

Abone Ol

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Uyuşturucu Madde İmalatçısı Zehir Tacirlerine yönelik düzenlenen 2 ayrı “NARKOÇELİK-17” operasyonun ayrıntılarını paylaştı.

İstanbul Emniyeti'ne bağlı narkotik suçlarla mücadele ekiplerinin çalışmaları sonucu, İstanbul Kağıthane ve Beylikdüzü ilçeleri ile Ankara’nın Güdül ve Gölbaşı ilçelerinde 10 ayrı adres ve 4 ayrı araca operasyon düzenlendiğini belirtti. Bu operasyonlarda 1 ton 23 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyonlarda uyuşturucu madde üreten 1'i yabancı uyruklu 6 imalatçı yakalandı.

Yerlikaya ayrıntılardan sonra, "Bu mücadelemizi kimler engellemeye çalışıyorsa, kendi karanlık düzenlerinin hakim olmasını istiyorsa, onların o düzenlerini başlarına yıkmaya devam edeceğiz. Ülkemizi zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız" ifadelerini kullandı.