Magazin

Usta sanatçı Zerrin Özer'den üzücü haber!

66 yaşında uzun süredir hastalıklarla mücadele eden sanatçı Zerrin Özer, üzücü bir haber vererek beynindeki damarlarda daralma olduğunu açıkladı. Bir süredir yürüme zorluğu çeken Özer, ödül alma töreninde yardımcıları olmadan ayakta duramadı.

Abone Ol

2016 yılında geçirdiği omurilik ameliyatından sonra yaşadığı sağlık sorunları ve artan kaygı bozukluğu nedeniyle Darülaceze'deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi gören usta sanatçı Zerrin Özer, evine taburcu olmuştu. Geçtiğimiz akşam bir ödül törenine katılan Özer, beynindeki iki damarında daralma olduğunu söyledi.

ZERRİN ÖZER'DEN ÜZÜCÜ HABER!

Zerrin Özer, beynindeki iki damarda daralma olduğunu belirterek; "Beyin damarlarımdan ikisinde önemli ölçüde daralmalar var. Bu nedenle sendeleyerek dengesiz yürüyorum. Ama ödülümü almak ve bu gece burada her şeye rağmen dimdik ayakta durduğumuzu göstermek için geldim" ifadelerini kullandı.

Özer, ayrıca Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısına da değinerek, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.