Ufuklara Ufuk Katacaklar!

Abone Ol

Ufuklara ufuk katacak “Son tüten ocak” için Anadolu’nun yiğit erleri, okuyan, okuduğu ile amel eden öncü kuşaklar…

Medreseler ve onları yönlendiren üstadlar, milleti ayağa kaldıracak, diriltecek ve milletin ufkuna ufuk katacak öncü nesli yetiştiren liderlerdir. Talip olmak veya üstad olmak; Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem’in varisleri olmak, öncü olmak, öncü olacaklara yol göstermek, fikir adamı olmak Medreselerin ufkundan tezahür eder. Medresesiz ufku açık ve açıcı, İmam Gazali olmak milletin ayağa kalkmasını sağlayacak ana güzergah değildir. Medresesiz imam Gazali mümkün değildir.

Bin yıldır Kur’ân-ı Kerim ve İ’lâhi Kelimetullah üzere ömürlerini bu yola vakf eden üstadlarımız, vatan kılınmış ve umut olmuş bu güzel memleketin ve milletin nesillerini yetiştirmek için, bir imam Gazali çıkartmak için gece gündüz dertlerini dert ederek çalışmaktadırlar.

DEVLETİ- ÂLİYE’NİN SON OCAĞI’NA SALDIRIYORLAR

Sırtlanlar, kurtlar, çakallar bilumum vahşîler ümmmetin öncüsü olacak, yol gösterecek, ümmetin son umudu İslâmın son kalesi’ne saldırıyorlar. Ümmetin son umudu bu ülke ise hiçbir ülkenin dayanamayacağı direnç ve feraseti gösteriyor. İslam ümmetinin hâmisi ve bayraktarı Âl-i Osman’ın, Devlet-i âliye’nin “son tüten ocağı”nı düşürmek istiyorlar… Lakin nafile!

BİZİM GAYRETİMİZE BAĞLI; NE ÜZÜCÜDÜR Kİ!

İslamın şanını izzetini savunamayan kendi dinine saldıran zannımca tek milletiz. Okuyoruz, okutuyoruz lakin saldırıyoruz. İlmimizi batıya ve batının uşaklarına saldırmak yerine onların kurduğu oyun üzerinden devam ediyor, islamı savunan öncülere destek olan, öncüleri yetiştirecek öncülere destek vererek öncü nesle engel olma yolunda can hıraç ilerlemekteyiz. Ne acı! Yalnız unutmayın öncü nesli yetiştirme yolunda öncülere destek veren öncü nesli engelleyenler öncü olamazlar. Öncülük Şan’dır. Şanı olmayanlar öncülere engel olanlardır.

Unutmayın; bu millete öncü olacak, Ufuk’larına ufuk katacak mekanlar Nizamü’l-Mülk  medresesi gibi âli bir medrese hayali ile ilerleyen medreselerdir.

Vesselam.