Güncel

TÜYAP kitap fuarı giriş ücretli mi, ne kadar, kaç TL? TÜYAP kitap fuarı 2024 hangi günler olacak?

Yılın en büyük etkinliklerinden biri olan 41. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, kasımda kitapseverlere kapılarını açacak. Bu sene de çeşitli kültürel programlarla dolu dolu bir fuar ziyaretçilerini ağırlayacak. TÜYAP kitap fuarı giriş ücretli mi, ne kadar, kaç TL? TÜYAP kitap fuarı 2024 hangi günler olacak?

Abone Ol

Yılın en büyük kültürel etkinliklerinden biri olan 41. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, kasım ayında kitapseverlerle buluşacak. Bu sene de yazarlar, kitap imza etkinlikleri ve çeşitli kültürel programlarla dolu dolu bir fuar ziyaretçileri bekliyor. İşte TÜYAP Kitap Fuarı’na dair merak edilen detaylar...

TÜYAP Kitap Fuarı Ne Zaman?

41. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 2-10 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuarda her yıl olduğu gibi bu sene de zengin etkinlikler, söyleşiler, paneller, şiir dinletileri ve atölyeler düzenlenecek.

İstanbul Kitap Fuarı Nerede?

Fuar, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilere kapılarını açacak.

Giriş Ücretli mi?

TÜYAP Kitap Fuarı’na giriş ücretli olacak, ancak öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engelli ziyaretçiler için ücretsiz giriş imkânı sunulacak.

Ziyaret Saatleri

Fuar hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu ise 10.00-20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Son gün olan 10 Kasım 2024 Pazar günü fuar saat 19.00’da kapanacak.