Gündem

TUSAŞ'taki patlama sonrası futbol kulüplerinden tepkiler geldi...

Ankara Kazan'da TUSAŞ Havacılık ve Uzay Sanayii önünde çatışma çıktığı ve canlı bomba olduğu yönünde iddialar yayıldı. Bölgedeki gerginlik sürerken futbol kulüplerinden tepkiler peş peşe geldi.

Abone Ol

Ankara Kazan'da TUSAŞ Havacılık ve Uzay Sanayii önünde çatışma ve canlı bomba ihbarları üzerine bölgeye ekip gönderildi. Gerginlik devam ederken futbol kulüplerinden ardı ardına tepkiler geldi.

Kulüplerin açıklamaları şu şekilde:

Fenerbahçe Spor Kulübü, X hesabından saldırı hakkında paylaşımda bulundu. Sarı-lacivertli takım paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"Başımız sağ olsun. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan Tesislerine gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar dileriz."

Galatasaray Spor Kulübü, X hesabından saldırı hakkında paylaşımda bulundu. Sarı-kırmızılı takım paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, X hesabından saldırı hakkında paylaşımda bulundu. Siyah-beyazlı takım paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Trabzonspor, X hesabından saldırı hakkında paylaşımda bulundu. Bordo-mavili takım paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun"