Spor

Türkiye - Karadağ maçı şifresiz mi, hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta üçüncü maçına Karadağ ile karşılaşıyor. Vincenzo Montella yönetimindeki maç Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak. Peki, Türkiye - Karadağ maçı hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak? İşte maçın yayın detayları ve saati…

Abone Ol

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta üçüncü maçına Karadağ karşısında çıkıyor. Vincenzo Montella yönetimindeki milliler, gruptaki liderliklerini sürdürmek için galibiyet arayacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak bu kritik mücadele, İtalyan hakem Daniele Chiffi'nin düdüğüyle başlayacak. Türkiye, 4 puanla zirvede yer alırken, Karadağ henüz puanla tanışmadı. Peki, Türkiye - Karadağ maçı hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak? İşte maçın yayın detayları ve saati…

Türkiye - Karadağ Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Türkiye - Karadağ maçı, 11 Ekim 2024 Cuma akşamı saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşma Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak.

Türkiye - Karadağ Maçı Hangi Kanalda, Şifresiz Mi?

Milli maç, TV8 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Maçın hakemi Daniele Chiffi, yardımcılıklarını Alessio Berti ve Luigi Rossi yapacak. Dördüncü hakem ise Matteo Marchetti olacak.

Muhtemel 11'ler

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Orkun, Arda, Yunus, Kerem, Barış Alper

Karadağ: Mijatovic, Marusic, Rubezic, Sipcic, Vukcevic, Brnovic, Jovovic, Jovetic, Krstovic, Camaj, Mugosa

Karadağ ile 5. Randevu

Türkiye ve Karadağ, daha önce dört kez karşı karşıya geldi. 2016'daki özel maçta Türkiye 1-0 galip gelirken, 2018'de oynanan diğer özel maç 2-2 berabere bitmişti. 2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde ise Türkiye, Karadağ ile sahasında 2-2 berabere kalmış, deplasmanda 2-1 kazanmayı başarmıştı.

UEFA Uluslar B Ligi Puan Durumu

Türkiye, Karadağ karşılaşmasının ardından İzlanda, Galler ve tekrar Karadağ ile mücadele edecek. Grupta zirvedeki yerini korumayı hedefleyen Türkiye, şu anda 4 puanla lider durumda.

Puan Durumu:

1- Türkiye - 4 puan  
2- Galler - 4 puan  
3- İzlanda - 3 puan  
4- Karadağ - 0 puan