Tudor “ak” mı “kara” mı!

Abone Ol

Sarı-Kırmızılı ekip bugün Konyaspor’a konuk olacağı maçla zorlu bir serüvene girmiş bulunacak. Süper Lig’de dananın kuyruğu kopacak. Konyaspor deplasmanından sonra evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Aslanlar bir sonraki hafta da Trabzonspor deplasmanına gidecek. Tudor’un kendisini bu 2 hafta da kanıtlaması gerekiyor.

Tudor sezona bomba gibi başladı, takımı toparladı ve hâlâ; “Bu bizim hazır halimiz değil” diyor. Galatasaray’ın artık hazır hale gelmesi gerekiyor; çünkü Süper Lig’de oldukça zor müsabakalar başlıyor. Tudor ak mı, kara mı? Bunu bu önümüzdeki haftalarda göreceğiz.

Tudor’un sonu inşallah Riekerink’in gibi olmaz. Derbileri hep kaybeden bir hocayı taraftar affeder mi? Çok tartışılacak bir konu bu. Anadolu takımlarını yenmek kolay, dev takımlara karşı galibiyetin yok gibi sözlere hazır olmalı Tudor. Bu sözleri duymak istemiyorsa, önemli bu 2 mücadeleden de galibiyetle dönmeli.

“Süper Lig’in en iyi hocası”

Tudor, Galatasaray’ın başına geçtiği günden beri bana hiç sempatik gelmedi. Ta ki… Bu sezona kadar. Artık kabulleniyorum Tudor iyi bir hoca! Ama ne kadar iyi bir hoca olduğunu derbilerde de görmek isterim. Türkiye’deki futbol yorumcuları ligin en iyi hocası Tudor diyor. Hatta herkes aynı şeyi söylüyor. İnşallah dedikleri gibi devam eder…

İyi hoca olmak için sadece derbileri kazanmalı mantığıyla bakmıyorum olaya; Anadolu takımlarına karşı fevkalade bir futbol sergileyip derbilerde sahada olmayan bir takım görürsem bunun sorumlusu teknik direktördür. O hoca iyi hoca değildir. İyi olmak için çabalayan bir hocadır…