Dünya

Trump kimden oy isteyeceğini şaşırdı! Türk hesabı etiketledi...

ABD'de 5 Kasım Başkanlık Seçimleri yaklaşırken, Cumhuriyetçi Başkan adayı Donald Trump, sosyal medya üzerinden seçmenlerine ulaşma çabasında dikkat çekici bir hata yaptı.

Abone Ol

ABD'de yaklaşan 5 Kasım Başkanlık Seçimleri öncesi başkan adayları, sosyal medya üzerinden seçmenlerine ulaşmak için paylaşımlarını artırdı. Anketlere göre seçimin başa baş geçmesi beklenirken, Cumhuriyetçi aday Donald Trump ve Demokrat aday Kamala Harris, tüm platformlarda aktif olarak kampanya yürütüyor.

Ancak Trump, yaptığı bir paylaşımda yanlışlıkla hedef aldığı kişi yerine Türk anonim hesabı etiketledi. Trump, "Postumu beğendiğin için teşekkür ederim! Sana North Carolina için önemli seçim gelişmeleri göndereceğim. 5 Kasım'da bana oy vereceğinden emin ol!" şeklinde bir mesaj paylaştı.

2 bin takipçili Türk hesabı, Trump’ın etiketlemesi karşısında şaşkınlığını dile getirerek, "Lan noluyor beni niye etiketledi bu?" şeklinde bir yanıt verdi. Bu durum, sosyal medyada dikkat çekti ve Trump’ın iletişim stratejisi bu kez güldürdü.