Spor

Trabzonspor'dan Weghorst sürprizi! Görüşmeler sürüyor

Son dakika Trabzonspor haberleri... Nokta atışı transferlerle şampiyonluk yarışında yer almayı hedefleyen Trabzonspor, tanıdık bir golcüyle masaya oturdu. Fırtına, Wout Weghorst’u transfer etmenin hesaplarını yapıyor.

Abone Ol

Son dakika Trabzonspor haberleri... Paul Onuachu’nun kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından İngiliz kulübü Southampton ile anlaşma sağlayamayan bordo-mavililer, golcü arayışlarını hızlandırdı. Transfer dönemine yüksek perdeden giriş yapan Trabzonspor, forvet pozisyonunu zaman kaybetmeden doldurmak istiyor. Bu doğrultuda tanıdık bir isme yönelen Karadeniz ekibi, daha önce Süper Lig’de Beşiktaş forması giyen Hollandalı golcü Wout Weghorst’u yeniden gündemine aldı.

AYRILMAK İSTİYOR

Geçen sezonu kiralık olarak Almanda Bundesliga ekibi Hoffenheim’da geçiren ve 7 gol kayeden tecrübeli futbolcu, 1 yıl sözleşmesinin kaldığı bonservisine sahip olan Burnley’in Championship’e düşmesi nedeniyle burada kalmak istemiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da listesinin ilk sırasında yer alan 31 yaşındaki Weghorst’un transferi için bordo-mavili kurmaylar, oyuncunun temsilcisi ve kulübü Burnley ile pazarlık masasına oturdu.