Spor

Trabzonspor'dan Oğuz Aydın için dev teklif

5 yıldızı bitiren, üç isimle de imza aşamasında olan Trabzonspor, yerli transferi için listenin başına yazdığı Oğuz Aydın için Alanyaspor’a 4 milyon avroluk resmi teklifini iletti.

Abone Ol

Nwakaeme, Dragus, Lundstram, Barisic ve Cham transferlerini bitiren, üç oyuncuyu da imza aşamasına getiren Fırtına’da yerli listesinin başında olan Oğuz Aydın için de girişimler sürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın ısrarla istediği 23 yaşındaki kanat oyuncusu için Alanyaspor ile masaya oturan Karadeniz temsilcisi, 4 milyon avro + sonraki satıştan pay teklifini resmen iletti. Bordo-mavili ekip, Akdeniz temsilcisinden gelebilecek uygun bir takas talebine de sıcak bakıyor.

GENÇ OYUNCUNUN TALİBİ ÇOK

Geride kalan sezonda kariyerinin en verimli dönemini geçiren ve milli takıma kadar yükselen Oğuz Aydın’ı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yanı sıra Francesco Farioli’nin başına geçtiği Hollanda ekibi Ajax da istiyor. Her iki kanatta da başarıyla görev yapabilen yıldız oyuncunun, Alanyaspor ile 2 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen bu yaz kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.