Spor

Trabzonspor'da transferde sıkıntılı bekleyiş!

Transfer şampiyonu Trabzonspor’da 3 oyuncu için sıkıntılı bekleyiş sürüyor. Paul Onuachu, Muhammed Cham ve Attila Szalai, bordo-mavili formayı giymek için gün sayıyor.

Abone Ol

Yaz transfer dönemine bomba gibi giren Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı peş peşe 6 oyuncuyu açıklamıştı. Sonrasında durgunluk dönemine giren bordo-mavililer, yoğun mesai harcadığı birçok isimde henüz mutlu sona ulaşamadı. Bu isimlerin başında Paul Onuachu, Muhammed Cham ve Attila Szalai gelirken yıldız oyuncular için kulüplerinin ikna edilmesine çalışılıyor.

ÜÇÜ DE GELMEYE CAN ATIYOR

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak giydiği bordo-mavili formayla takımın en skorer ismi olan Nijeryalı golcü Paul Onuachu, Southampton’ın yüksek bonservis talebinde indirime gitmesi için kulübüne baskı yapıyor. Her konuda anlaşılan bir diğer isim olan Avusturyalı 10 numara Muhammed Cham, iki kulübün bonservis konusunda anlaşmasını bekliyor. Satın alma opsiyonuyla kadroya katılacak Macar stoper Attila Szalai ise belirlenen rakamın aşağıya çekilmesi için gün sayıyor.