Spor

Trabzonspor'da savunma canları sıktı! Savic'e partner aranıyor

Stoper transferlerinin gecikmesi, sağ bekte de Thomas Meunier’in ayrılığı sonrasında ideal savunma hattını oluşturamayan Trabzonspor, Slovakya’da facianın eşiğinden döndü.

Abone Ol

Geçtiğimiz sezon Abdullah Avcı’nın en çok şikâyet ettiği bölge olan savunma hattı, bu yıla da sancılı bir giriş yaptı. UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Slovakya’da konuk olduğu Ruzomberok’u 2-0'la geçen bordo-mavililer 90 dakika boyunca ecel terleri döktü. İdeal stoper tandemini henüz oluşturamayan Fırtına’da Thomas Meunier’in de sürpriz ayrılığı sonrasında orjinal pozisyonu olmayan sağ bekte oynayan Ozan Tufan tel tel döküldü.

 

SAVİC’E PARTNER

Zayıf rakibine karşı sayısız net pozisyon fırsatı veren Trabzonspor’u ayakta tutan isim ise kaleci Uğurcan Çakır oldu. Tecrübeli eldiven, kariyerinin en başarılı maçlarından birini çıkararak kalesini gole kapattı. Stoper bölgesi için Stefan Savic gibi önemli bir transferi tamamlayan bordo-mavililerde, Abdullah Avcı yönetimle Ruzomberok maçı sonrası görüşme yaparak Hollandalı savunmacı Wesley Hoedt’in de bitirilmesini talep etti.