Spor

Trabzonspor'da sakatlık şanssızlığı! Şenol Güneş'ten mesaj

Sakatlıklardan bir türlü başını kaldıramayan Trabzonspor’a bir kötü haber de yıldızı Nwakaeme’den geldi. Sol üst ön adalesinde yaralanma tespit edilen tecrübeli futbolcunun, Atakaş Hatay deplasmanında forma giyemeyeceği öğrenildi. Öte yandan Şenol Güneş'in takıma verdiği mesaj netlik kazandı.

Abone Ol

Trendyol Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Konyaspor’u yenerek ilk galibiyetini alan Trabzonspor’da, Atakaş Hatayspor maçı öncesinde bir kötü haber de Nwakaeme’den geldi. Sakatlıklardan başını bir türlü kaldıramayan bordo-mavili takımda tecrübeli futbolcunun MR’nın çekildiği ve sol üst ön adalesinde kas yaralanması tespit edildiği açıklandı.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in bu haberin ardından adeta eli kolu bağlandı. Çünkü bordo-mavili takımda Savic ve Ozan gibi iki önemli ismin de sakatlıkları devam ediyor. İdeal ilk 11’inden üç oyuncu kaybeden tecrübeli çalıştırıcı bugünkü mücadelede zorunlu rotasyon yapacak ve farklı bir kadro çıkaracak.

Son idman öncesinde takımla bir toplantı yapan Şenol Güneş’in, “Eksiklerimiz çok. Bu yüzden hepinize çok ihtiyacım var. Oynamayacak isimlerin yerine şans bulacakların sahada her şeyini vereceğinden şüphem yok. Konyaspor galibiyetinin daha anlamlı hale gelmesi için Hatay deplasmanında da galip gelmemiz gerekiyor. Geçtiğimiz hafta yaptığımız doğruları tekrarlarsak sahadan galibiyetle ayrılırız. Ben size güveniyorum” dediği öğrenildi.