Spor

Trabzonspor'da Onuachu operasyonu

Son dakika Trabzonspor haberleri... Trabzonspor’da sözleşmesi sona eren ve Southampton’a geri dönen Paul Onuachu için seferberlik ilan edildi. Bordo-mavililer, İngiliz ekibinin 15 milyon avro istediği Nijeryalı golcü için sponsor arıyor.

Abone Ol

Son dakika Trabzosnpor haberleri... Sezon başında İngiliz ekibi Southampton’dan kiralanan Paul Onuachu, Trabzon’da büyük iz bırakarak İngiltere’ye döndü. Nijeryalı golcüden vazgeçmek istemeyen Karadeniz temsilcisi, bir yandan İngiliz ekibinin inadını kırmaya çalışırken bir yandan da yüksek bonservis bedeli için sponsor arıyor. Deneyimli santrforu 6 milyon avroluk satış opsiyonuyla bir yıl daha kiralama talebi reddedilen bordo-mavililer, transfer için formül arıyor.

Sörloth’u unutturdu

Yaşadığı talihsiz sakatlık ve Afrika Uluslar Kupası nedeniyle çok maç kaçırmasına rağmen takımın en golcü ismi olmayı başaran Onuachu, 25 resmi karşılaşmada 17 gol ve 4 asiste imza attı. Bordo-mavili takımda gol krallığı yaşayan Norveçli golcü Alexander Sörloth'u maç başı ortalamasında geçen 30 yaşındaki santrfor, tribünlerin yeni sevgilisi oldu.