Spor

Trabzonspor'da Hummels bombası

Son dakika Trabzonspor haberleri... Almanya Bundesliga devi Borussia Dortmund ile sözleşmesi bitecek olan tecrübeli stoper Mats Hummels, Trabzonspor’a önerildi.

Abone Ol

Son dakika Trabzonspor haberleri... Transfer çalışmalarına erken başlayan Trabzonspor’un savunma hattı için arayışları devam ediyor. Fluminense'de kiralık olarak forma giyen, bonservisi Shakhtar Donetsk’te bulanan Marlon Santos'u listesinde bulunduran bordo-mavililerin gündemine sürpriz bir isim geldi. Karadeniz ekibine menajerler aracılığıyla Borussia Dortmund ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mats Hummels tavsiye edildi.

 

Eşsiz kariyer

Bu gelişme üzerinde Trabzonspor kurmayları, 35 yaşındaki oyuncunun maliyetini araştırma kararı aldı. Futbol yaşantısında sadece Bayern Münih ve Borussia Dortmund formaları giyen Hummels, 17 kupa zaferi yaşadı. 2014'te Almanya ile Dünya Şampiyonluğu yaşayan tecrübe abidesi oyuncu, 6 kez Almanya Bundesliga şampiyonluğu, 6 kez Almanya Süper Kupa, 3 kez Almanya Kupası ve 1 defa da Almanya ile U21 Avrupa zaferi elde etti.

 

Yerli harekâtı

Yeni sezonda kadrosunda büyük bir değişime gidecek olan Trabzonspor’da transferi hedeflenen yerli oyuncuların listesi belirlendi. Abdullah Avcı’nın talebi doğrultusunda bordo-mavili yönetim Salih Uçan, Oğuz Aydın, Emirhan Topçu, Cihan Çanak, Emre Akbaba ve Can Bozdoğan ile masaya oturacak.