Spor

Trabzonspor'da Cham ısrarı

Önümüzdeki sezon zirveye oynayacak bir kadro oluşturmakta kararlı olan Trabzonspor, Abdullah Avcı’nın çok istediği, transfer listesindeki 2 numaralı isim olan Muhammed Cham için ısrarını sürdürüyor.

Abone Ol

Gelecek sezona güçlü bir ve alternatifi bol bir kadroyla girmek isteyen Trabzonspor’da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Şimdiden 4 önemli isimle söz kesen Fırtına, listesindeki yıldızları renklerine bağlamak için var gücüyle çalışıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın çok istediği Clermontlu Muhammed Cham için de yoğun çaba harcayan olan bordo-mavililer, Fransız kulübünün kapısını aşındırıyor.

Pazarlıklar sürüyor

Avusturyalı oyuncuyla prensipte anlaşan Trabzonspor, Clermont’un istediği bonservis bedeli için de kıran kırana bir pazarlık halinde. Fransız ekibinin Cham için belirlediği 10 milyon avroluk bedeli 6 milyon seviyelerine kadar indiren Karadeniz temsilcisi, 4 milyon civarında işi bitirmek istiyor. Kanatlarda da oynayabilen 23 yaşındaki 10 numara, geçen sezomn Clermont formasıyla 35 maçta 8 gol ve 4 asiste imza atmıştı.