Spor

Trabzonspor'a, Beşiktaş'tan sürpriz transfer

Son dakika Trabzonspor haberleri... Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan savunma oyuncusu Eric Bailly, Trabzonspor’un radarına girdi. Teknik patron Abdullah Avcı’nın onay verdiği Fildişi Sahilli oyuncu için yönetim girişimlerine başlayacak.

Abone Ol

Son dakika Trabzonsor haberleri... Savunma hattını güçlendirmeyi hedefleyen bordo-mavililerin gündemine sürpriz bir isim geldi. Manchester United’dan transfer olduğu Beşiktaş’ta umduğunu bulamayan ve kadro dışı bırakılan Eric Bailly, menajerler aracılığı ile Trabzonspor’a önerildi. Fildişi Sahilli oyuncuyu beğenen teknik direktör Abdullah Avcı'nın ekonomik şartların uyması halinde bu transfere onay verdiği öne sürüldü.  

İspanya'dan ilgi var

Yeni teknik adamın gelmesiyle kendisi için af kararı çıksa dahi Beşiktaş’ta devam etmeyeceği konuşulan  Bailly’nin isteyeceği maaş ve kontrat süresi bu transferde belirleyici olacak. 29 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı ekipten 2 milyon 250 bin Euro maaş kazanıyor. Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncuyu serbest bırakmaya hazır olduğu belirtilirken; geçtiğimiz günlerde tecrübeli stoperin adı Villarreal’le de anılmıştı.  

Kourbelis Olimpiakos’a 

Panathinaikos ile sözleşmesi bittikten sonra bedelsiz olarak geldiği Trabzonspor’da mutsuz olan Kourbelis, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. İlk yarısı sona eren ligde 3'ü sezonun ilk haftaları olmak üzere toplamda 5 maçta 283 dakika forma giyebilen 30 yaşındaki ön libero, yeni takım arayışlarına başladı. Yunan kulübü Olimpiakos’un, ara transfer döneminde tecrübeli orta saha için Trabzonspor'un kapısını çalacağı öğrenildi.