Spor

Trabzonspor'a Benes'ten kötü haber

Son dakika Trabzonspor haberleri... Hamburg Teknik Direktörü Steffen Baumgart, Trabzonspor’un kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı Laszlo Benes’in kariyer planında Türkiye’nin olmadığını söyledi.

Abone Ol

Son dakika Trabzonspor haberleri... Gelecek sezonun transfer çalışmalarını tüm hızıyle sürdüren Trabzonspor’a, Almanya’dan kötü haber geldi. Hamburg Teknik Direktörü Steffen Baumgart, bordo-mavililerin renklerine bağlamak istediği öğrencisi Laszlo Benes’in Türkiye’ye transferine ihtimal vermediğini belirtti. Slovak oyuncu hakkında çıkan transfer iddialarına yönelik açıklamalarda bulunan Baumgart, “Laszlo’nun bizimle kalıp, birinci lige çıkmamıza yardımcı olacağını düşünüyorum. Türkiye’den resmi bir teklif geldiğine dair bilgim yok. Öyle bir teklif gelse dahi bunu değerlendireceğini sanmıyorum” diye konuştu.

Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmadığını Trabzonspor cephesine bildiren 26 yaşındaki oyuncunun bordo-mavililer tarafından ikna edilmeye çalışıldığı gelen bilgiler arasında. Skora katkısıyla dikkat çeken Slovak orta saha, bu sezon 28 resmi maçta görev yaparken 15 gol ve 12 asiste imza attı.

Bardhi’ye Rus talip

Son haftalardaki formuyla dikkat çeken Makedon oyuncu Enis Bardhi için Trabzonspor’a resmi teklif yapıldı. Adı açıklanmayan bir Rus kulübünün 28 yaşındaki on numara için bordo-mavililere resmi teklifini ilettiği ve beklemeye geçtiği belirtildi. Son 6 lig maçında 3 gollük katkı yapan Bardhi için son kararı teknik ekibin vereceği rapor belirleyecek.

Eray Cömert tekrar gündemde

Gelecek sezon derinliği olan bir kadro kurmak isteyen Fırtına, Fransa Ligue 1 ekibi Nantes’ta kiralık olarak forma giyen İsviçre Milli Takımı’nın gurbetçi stoperi Eray Cömert’i yeniden takibe aldı. Bordo-mavililer, Valencia ile 2026 yılına kadar sözleşmesi olan 26 yaşındaki savunmacının durumu için kulübüyle temasa geçti.