Spor

Trabzonspor stoperine kavuşuyor

Stoper takviyesi için uzun süredir büyük uğraş veren Trabzonspor, Wesley Hoedt transferinde mutlu sona ulaştı. Bordo-mavililer, oyuncu ve kulübü Watford ile her konuda anlaşma sağladı.

Abone Ol

Kadrosuna 6 yeni oyuncu katmasına rağmen en çok sıkıntı yaşadığı bölge olan savunmaya takviye yapamayan Trabzonspor, nihayet aradığı stoperi buldu. İngiltere Championship ekibi Watford’da forma giyen 30 yaşındaki Hollandalı defans oyuncusu Wesley Hoedt ile her konuda anlaşan Fırtına, kulübünü de ikna etmeyi başardı. 1.93 boyundaki sol stoperin birkaç gün içerisinde Türkiye’ye gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

ANLAŞMA 3 YILLIK

Lazio, Southampton, Celta Vigo, AZ Alkmaar ve Anderlecht gibi Avrupa’nın önemli takımlarında forma giyen Hoedt, 2022-2023 sezonunun devre arasında 2 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Watford’a 1,5 yıllık imza atmıştı. Kısa sürede takımının önemli isimlerinden biri haline gelen deneyimli stoper, İngiliz kulübüyle 63 resmi maça çıkarken 4 gol ve 3 asistlik skor katkısı yaptı. Trabzonspor’un Watford’a 2,5 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceği ve Hollandalı savunmacının 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı gelen bilgiler arasında.