Spor

Trabzonspor - Ruzomberok maçının muhtemel 11'leri

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Ruzomberok ile rövanş maçına çıkıyor. Bordo-mavililer, 2-0'lık avantajını koruyarak tur atlamayı hedefliyor. İşte Trabzonspor - Ruzomberok maçının muhtemel 11'leri....

Abone Ol

Hazal Mihrace Göksun - Muhabir

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında Slovakya temsilcisi Ruzomberok'u konuk edecek. İlk maçta deplasmanda 2-0'lık avantaj elde eden bordo-mavililer, bu avantajı kullanarak bir üst tura yükselmeyi hedefliyor. Akyazı Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak olan maçta düdüğü Sırbistan'dan Nenad Minakovic çalacak. Onun yardımcıları ise Nikola Borovic ve Bosko Bozovic olacak.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Ozan, Mendy, Denswil, Eren, Umut, Lundstram, Visca, Bardhi, Trezeguet, Enis

Ruzomberok: Frühwald, Gabriel, Maly, Mojzis, Gomola, Luteran, Lavrincik, Tucny, Hladik, Chrien, Gerec

Tur Hesapları

Trabzonspor, rövanş maçında her türlü galibiyet ve beraberlikte tur atlayacak. Eğer maç 2-0 Ruzomberok lehine sonuçlanırsa, karşılaşma uzatmalara gidecek. Karadeniz ekibi, üç veya daha farklı bir mağlubiyet alırsa turu kaybederek elenecek.

Savic Bu Maçta Yok

Trabzonspor'un yeni transferi Stefan Savic, UEFA'ya bildirilmediği için bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Bordo-mavili takım, önemli savunma oyuncusundan yoksun olarak sahaya çıkacak.

Muhtemel Rakipler

Trabzonspor, Ruzomberok'u elemesi halinde, üçüncü turda Polonya ekibi Wisla Krakow ile Avusturya temsilcisi Rapid Wien arasında oynanan eşleşmenin galibiyle karşılaşacak.

Trabzonspor'un Avrupa Performansı

Bordo-mavililer, Avrupa kupalarında bugüne kadar 150 maça çıktı. Bu maçlarda 55 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 mağlubiyet elde eden Trabzonspor, rakip ağlara 192 gol gönderirken, kalesinde 205 gol gördü. Temsilcimiz, Avrupa'daki başarısını bu sezon da sürdürmek istiyor.