Spor

Trabzonspor - Rapid Wien maçı şifresiz izle! UEFA Trabzonspor maçı canlı izle!

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Avusturya temsilcisi Rapid Wien'i ağırlayacak. Bu önemli karşılaşmada, bordo-mavililer rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etmek için sahaya çıkacak. Trabzonspor - Rapid Wien maçını canlı izle... İşte detaylar...

Abone Ol

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Avusturya temsilcisi Rapid Wien'i ağırlayacak. Bu önemli karşılaşmada, bordo-mavililer rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etmek için sahaya çıkacak. Estonyalı hakem Kristo Tohver'in yöneteceği bu maçın saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı futbolseverler tarafından merak ediliyor. İşte Trabzonspor - Rapid Wien maçının detayları…

Trabzonspor - Rapid Wien Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Trabzonspor - Rapid Wien karşılaşması, 8 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de Papara Park'ta oynanacak. Maç, A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Trabzonspor - Rapid Wien Maçı Muhtemel 11'leri

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, João Malheiro, Mendy, Savic, Barisic, Lundstram, Ozan Kabak, Cihan Kahraman, Edin Višća, Trezeguet, Draguş.

Rapid Wien: Niklas Hedl, Bolla, Cvetkovic, Raux-Yao, Auer, Grgic, Sangare, Seidl, Jansson, Guido Burgstaller, Beljo.

Trabzonspor’un Avrupa’daki 152. Maçı

Trabzonspor, Rapid Wien karşısında Avrupa kupalarındaki 152. maçına çıkacak. Bordo-mavililer, bugüne kadar oynadığı 151 maçta 56 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda 193 gol atan Karadeniz temsilcisi, kalesinde 205 gol gördü.

Avrupa Ligi’nde 96. Maç

Trabzonspor, Rapid Wien ile oynayacağı maçla birlikte UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi kapsamında 96. kez sahaya çıkacak. Bordo-mavililer, bu turnuvada oynadığı 95 maçta 38 galibiyet, 22 beraberlik ve 35 mağlubiyet yaşadı. Trabzonspor, bu karşılaşmalarda toplam 130 gol atarken, kalesinde 128 gol gördü.