Spor

Trabzonspor büyük oynuyor! Fırtına'da De Jong sesleri...

Santrfor transferi için uzun süredir Onuachu ve Weghorst ile görüşen Trabzonspor, gündemine yeni bir isim daha aldı. Fırtına, PSV’nin yıldızı Luuk de Jong için temaslara başladı.

Abone Ol

Abdullah Avcı’nın ısrarla istediği pivot santrfor transferi için yoğun mesai harcayan bordo-mavili yönetim, Onuachu ve Weghorst’un ardından yeni bir golcüyle daha temasa geçti. Kariyerinde Barcelona, Sevilla, Newcastle United gibi Avrupa’nın güçlü takımlarında forma giyen PSV’nin kaptanı Luuk de Jong’u gözüne kestiren Karadeniz temsilcisi, kulübüne oyuncunun durumunu sordu.

1 yıl daha kontratı var

Hollanda basını da, golcü arayışlarını sürdüren Trabzonspor’un; PSV Eindhoven ile 1 yıl daha sözleşmesi olan 33 yaşındaki santrforu ile ilgilendiğini büyük puntolarla yazdı. Hollanda temsilcisinin, yıldız oyuncunun transferi için görüşme talebinde bulunan bordo-mavililere; henüz olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermediği de gelen bilgiler arasında. Geçen sezon PSV formasıyla 48 resmi maça çıkan De Jong, 38 gol ve 18 asistle muhteşem istatistiklere imza atmıştı.